Behatolás jelző rendszerek

Minden általunk használt eszköz, folyamatos tesztelésen esik át, mielőtt értékesítésre, beépítésre kerülne, ezzel tudjuk elérni, hogy lehetőleg a legmegbízhatóbb rendszereket használjuk és az új megoldások is képesek maradéktalanul ellátni faladatukat. Esetleges eszközhibákra gyorsan reagálunk így teremtve meg a folyamatos működés alapját.

26
 

Videó megyfigyelő rendszerek

Riasztórendszer felszerelésével együtt kamerás megfigyeléssel tovább erősíthető a biztonság. Igen hatékonyabb eszköz a videó megfigyelő rendszer, mert ma már HD felbontású eszközök vigyázó szemei őrködnek éjjel-nappal. Nem csak szemtanúként üzemelve rögzítenek, hanem a megfigyelt területen bekövetkezett változásokról is képesek értesíteni bennünket.

27
 

Strukturált hálózatok kiépítése

Vezetékes, WIFI és 3G mobil hálózatok struk-
turájának és aktív eszközeinek tervezése, telepítése, módosítása és javítása. A felhasznált anyagok kiváló minőségének és munkatársaink szakértelmének köszönhetően az általunk épített hálózatok gyorsak, stabilak és időtállóak. Minden telepítést műszeres bevizsgálással ellenőrzünk, melyről készült jegyzőkönyvet az ügyfél rendelkezésére bocsájtjuk.

alfabox utp k